Genieten van jullie trouwalbum

Trouwalbum Elegant

Na jullie trouwen blijft de herinnering. Wat is fijner dan om al bladerend door jullie trouwalbum de dag van je leven te herbeleven. Bij iedere trouwreportage lever ik ook een trouwalbum. Dat is standaard het album Elegant. Een prachtig, top kwaliteit album, gemaakt in een professioneel fotolab. Door het grote formaat, 30 x 30 cm, krijgen de foto’s de ruimte die ze verdienen. Jullie kiezen de foto’s uit, ik maak daarvan een ontwerp, waarbij ik uit ga van een tijdloze, gevarieerde layout waarmee de foto’s prachtig tot hun recht komen.
Het album Elegant is 30 pagina’s dik, je kunt ook kiezen voor Elegant Plus, dat is met 60 pagina’s dubbel zo dik.

Voor wie een extra mooie herinnering wil bewaren is er het album Exclusief. Dit album, met hetzelfde grote formaat van 30 x 30 cm, heeft extra zwaar fotopapier, is handgemaakt en heeft een luxe linnen omslag met vele keuzemogelijkheden voor foto of tekst, en kleur. Bovendien wordt het album geleverd in een prachtige luxueuze box. Daarbij omvat het album 60 pagina’s.

Trouwalbum exclusief

Grand Gallery

Als jullie echt een speciale herinnering aan je trouwen willen overhouden is het album Grand Gallery de beste keuze. Een echt uniek album, dat alle foto’s haast levensecht weergeeft door zijn royale formaat (30 x 42 cm) en de gekozen art-layout, met op iedere bladzijde één foto. Grand Gallery heeft net als trouwalbum Exclusief een luxe box, extra dik fotopapier en biedt door de omvang van 120 pagina’s de ruimte voor alle belangrijke foto’s van jullie trouwen.
Het bekijken van het Grand Gallery album is een aparte belevenis die je eigenlijk zelf moet meemaken, wanneer je het album op je schoot langzaam doorbladert. Om toch een indruk te geven is hieronder een korte clip toegevoegd.

Deze clip geeft een eerste indruk van het trouwalbum Grand Gallery.